MAKSUTAVAT

Maksu verkkopankkien kautta / PAYTRAIL. 

Voit maksaa tilauksesi verkkopankissa Nordean, Osuuspankin, Sampo pankin, Ålansbankenin, Handelsbankenin, S-Pankin, Aktian, Tapiolan, Paikallisosuuspankkien, Säästöpankin ja Nooa Säästöpankin verkkopankissa.
Yllä mainittujen verkkopankkien maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa verkkokaupallemme Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien kanssa.
Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle.
Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Maksut Visa, Visa Electron ,MasterCard, American Express, Diners Club-korteilla / PAYTRAIL. 

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, LouLou.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy. Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard, American Express Ja Diners Club-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

 

PAYPAL

Maksa muutamalla klikkauksella! Luo itsellesi ilmaiseksi PayPal-tili osoitteessa PayPal.com. ja maksa nopeasti ja turvallisesti verkkokaupassa pelkällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Sinun ei tarvitse antaa kortin tietoja erikseen joka maksukerralla.
PayPalilla on jo lähes 200 miljoonaa käyttäjää ympärin maailman ja voit maksaa Paypalin välityksellä verkossa lähes missä vain! PayPalin käyttö on kuluttajalle ilmaista, sekä kuluttajan etuna on ettei luottotietoja tarvitse altistaa kullekkin verkkokauppiaalle erikseen, sillä PayPal toimii maksuliikenteessä välikätenä.

Paypal maksu löytyy Paytrailin maksuvalikosta.