TOIMITUSEHDOT

TILAUKSEN TEKEMINEN

Tehdäksesi tilauksia verkkokaupasta sinun ei tarvitse rekisteröityä ja luoda asiakastilia. Asiakastilin luominen on kuitenkin suositeltavaa, sillä asiakastilisi kautta pääset mm. seuraamaan tilauksesi käsittelyvaiheita ja tarkistelemaan vanhoja tilauksiasi.
Tilauslomaketta täytettäessä pyydämme erityistä tarkkaavaisuutta sähköpostiosoitteiden ja postitusosoitteiden oikeinkirjoitusten suhteen.
Ilmoitathan siis toimivan sähköpostiosoitteen, jossa on myös tilaa saapuville viesteille.


KÄSITTELY- JA TOIMITUSAJAT

Tuotteiden postitus asiakkaalle tapahtuu aina Espoon varastoltamme käsin.
Toimitusajat vaihtelevat tuotemerkeittäin. Tieto kunkin tuotteen keskimääräisestä toimitusajasta löytyy aina tuotteen omalta sivulta.
Lisätietoja tietystä tuotteesta tai tuotteen toimitusajasta on tarvittaessa saatavilla tuotesivun "Kysy tuotteesta" lomakkeella.
 

TOIMITUSTAVAT ja -KULUT 

Toimitukset Suomessa: 
Toimitukset hoitaa: MATKAHUOLTO
 •  Nouto lähimmästä noutopisteestä:
  Toimituskulu 4.95 Euroa. Tilaus lähetetään aina seurantakoodillisena pakettina osoitteesi postinumeron mukaiseen lähimpään noutopisteeseen.
 • Nouto pakettiautomaatista:
  Toimituskulu 4.95 Euroa. Tilaus lähetetään valitsemaasi pakettiautomaattiin.  
 • Kotiinkuljetus:
  Toimituskulu 11.95 Euroa. Matkahuolto toimittaa tilauksesi kotiisi erikseen sinun kanssasi sovittuna aikana. Matkahuolto ottaa yhteyttä sinuun puhelimitse toimitusajankohdan sopimiseksi.

Toimitukset ulkomaille:
Toimitukset hoitaa: DHL Parcel Connect.  
 • Toimitamme tällä hetkellä seuraaviin maihin: Viro, Latvia, Liettua, Ruotsi, Tanska, Saksa, Belgia, Luxemburg, Espanja ja Portugal. 
 • Paketit jaetaan joko perille vastaanottajalle tai toimitetaan noudettavaksi palvelupisteeseen. Saat lähetyksestä aina seurantatunnuksen sähköpostiisi, kun tilauksesi on valmis lähetettäväksi.

ESTONIA / LATVIA / LITHUANIA  - €5.95
Kuljetusaika 2-3 arkipäivää

DENMARK / SWEDEN / GERMANY - 7.95
Kuljetusaika 3-4 arkipäivää

AUSTRIA / BELGIUM/ NETHERLANDS / SPAIN / PORTUGAL - 12.95
Kuljetusaika 4-7 arkipäivää


HUOM! Verkkokauppalain mukaisesti tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Veloitamme asiakkaasta johtuvista syistä noutamatta jätetyistä ja takaisin palautuvista lähetyksistä aiheutuneet kulut täysimääräisinä. Noutamattomasta lähetyksestä veloitettava summa on 20 euroa, joka peritään jälkikäteen tilauksen maksutavan mukaisesti joko laskulla tai vähennyksenä kauppasummasta. Noutamatta jätetyn lähetyksen kulut koostuvat tilauksen pakkaus-, lähetys- ja palautuskustannuksista.
Ulkomaisissa toimittamattomina palautuvista lähetyksistä perimme 20 euroa plus alkuperäiset toimituskulut täysimääräisinä.

Mikäli haluat peruuttaa tilauksen, ole pikimmiten yhteydessä verkkokauppaan sähköpostitse tai puhelimitse, että tilausta ei ehditä postittamaan sinulle. Jos haluat peruuttaa tilauksen sen jälkeen, kun se on lähetetty, tulee sinun noutaa lähetys postista ja palauttaa se meille takaisin Postin asiakaspalautuksena (kotimaan lähetykset)..

EMME KOSKAAN käytä puhelinnumeroasi markkinointi tms. tarkoituksiin, vaan ainoastaan toimituksen perillesaattamista varten (kotiinkuljetus, saapumisilmoitus).